Skip to main content

5hvězdičkové léto v Globemě

By 9 září, 202012 ledna, 2021Mobilní, Řízení lidských zdrojů
22-2020-09-09-globema nowosci w portfolio

Existují různé způsoby, jak strávit letní dovolenou. Někteří lidé relaxují na pláži, jiní se potulují po horách nebo sledují nádherný meteorický roj Perseidy. Letos v létě jsme se v Globemě na hvězdy nedívali, ale vytvářeli jsme si je sami. Během prázdnin jsme rozšířili naše portfolio o 5 nových produktů!

Pandemie nás nezastavila ani neovlivnila naši kreativitu. Pracovali jsme většinou z domova a vyvíjeli nové produkty, které měly premiéru letos v létě. Zde je rekapitulace nejnovějších hvězd v našem portfoliu a na konci zcela nové oznámení!

LocDoc

Systém, který automatizuje kategorizaci naskenovaných dokumentů a usnadňuje a zrychluje digitalizaci papírových dokumentů. Poskytuje také pohodlný přístup k jejich obsahu pro každého zaměstnance ve vaší společnosti.

Low-voltage Topology

Mobilní aplikace využívající umělou inteligenci k rozpoznávání hlasu, gest a obrázků pro sběr dat o terénní infrastruktuře nízkonapěťových energetických sítí a hlášení jejích aktualizací.

GeoTask Planner

Cloudová služba s API, které pomáhá optimalizovat úkoly a plánovat trasy. V případě vašeho zájmu ji pro vás umíme spustit do 24 hodin!

Data Center Manager

Nový doplněk pro uživatele GE Smallworld PNI, který jim umožňuje pohodlně spravovat ISP / DC.

SymPatia

Jedná se o nový hydraulický výpočetní modul vytvořený jako doplněk k EC.GIS. Lze jej také implementovat pro GeoGrid. Podporuje topné sítě i vodovodní sítě. Více informací již brzy!

Jak vidíte, výše uvedená řešení jsou vytvořena pro různá průmyslová odvětví a segmenty, jako jsou telekomunikace, energetika nebo teplárny. Tyto produkty navíc ukazují všestrannost našeho týmu, protože používají různé technologie, jako jsou cloudové služby, strojové učení a umělá inteligence.

V našem výzkumném a vývojovém centru nezapomínáme na žádné odvětví. Připravili jsme řešení, která zlepšují obchodní procesy ve všech z nich. Oficiální status Výzkumného a vývojového centra, který uděluje polské Ministerstvo rozvoje, máme již 8 let. Naše řešení jsou uznávána jako vysoce inovativní a lze je použít komerčně i v projektech místní samosprávy i klíčových provozovatelů služeb.

Chcete se dozvědět více?

Máte-li zájem o některé z řešení, kontaktujte nás! Rádi představíme možnosti našich řešení a ukážeme, jak mohou podpořit vaši organizaci.