Skip to main content

Shlukování bodů v jedné oblasti – plánujte své optimální trasy s GeoTask Planner Portal

By 15 prosince, 202012 ledna, 2021Řízení lidských zdrojů

Pokud vyřizujete dodávky nebo návštěvy zákazníků v těsné blízkosti, musíte naplánovat trasy s jednotlivými zastávkami na adresách v docházkové vzdálenosti. To se může zdát snadné: jedna adresa, jedno PSČ, v docházkové vzdálenosti – ale shlukování bodů v jedné oblasti může zlepšit efektivitu vaší práce.

Potřebujete plánovací nástroj, který zajistí trasu do bodu, kde obsluhujete mnoho zákazníků v okruhu několika desítek metrů.

GeoTask Planner Portal, naše cloudová služba pro plánování tras, optimalizuje trasu doručení přiřazením jediné zastávky adresám v nejbližším okolí.

Jak to funguje?

  • Nahrajte soubor s dodávkami, které mají být naplánovány (adresy, datum a hodina) a vyberte možnost „Route to point clusters“ (Trasa k bodovým shlukům).
  • GTPP optimalizuje celou trasu, ale zákazníci nacházející se v klastru s poloměrem např. 50 metrů jsou přiřazeni k jedné zastávce. Každému klastru bude přiřazen bod příjezdu (např. první úkol ve skupině).
  • Aplikace počítá dobu jízdy potřebnou k dosažení klasteru. Odhadovaný čas na dokončení dodávek zahrnuje chůzi z místa příjezdu do sousedních míst úkolu.

Tato funkce je užitečná zejména v podnicích, jako jsou:

Dodávky

Zásobování

Stravovací služby

Služby údržby

Zkuste si to

Nyní můžete GeoTask Planner Portal testovat dva týdny zdarma, abyste viděli, jak může automatické plánování tras pro doručování zlepšit vaše podnikání.