Skip to main content

Zlepšení řízení terénních prací pomocí GeoTask 19: lepší kontrola nad vybavením, materiálem a terénními operacemi

By 13 července, 202314 srpna, 2023Mobilní, Řízení lidských zdrojů
geotask

Řízení práce v terénu a terénních posádek může být náročným úkolem, zejména při dohledu nad majetkem v terénu. Abychom tento proces zjednodušili, s potěšením představujeme modul Warehouse. Jedná se o rozšíření systému GeoTask, našeho systému pro řízení služeb v terénu, který slouží k řízení terénních prací a optimalizaci tras a je k dispozici v nejnovějším 19. vydání.

Modul Warehouse nabízí bezproblémovou správu zařízení, ať už je na místě, přepravováno techniky nebo uloženo ve skladu. Kromě toho pomáhá sledovat a řídit spotřebu materiálu během úkolů v terénu. Toto vylepšení výrazně zvyšuje celkovou efektivitu terénních operací.

Ideální odvětví pro GeoTask

GeoTask je přizpůsoben pro podniky, které řídí pracovníky v terénu. Modul Warehouse je užitečný zejména pro subjekty, které působí v následujících odvětvích nebo oblastech:

Telekomunikace

(údržba sítě, zákaznický servis)

Dodávka a montáž nábytku

Podpora prodeje

Údržba

Terénní výzkum

Utility

(energie, vytápění, plyn, voda a kanalizace)

Pojišťovnictví

Domácí služby

Zdravotnictví

Funkčnost a výhody modulu Warehouse:

Modul Warehouse poskytuje komplexní kontrolu nad zařízením a materiálem, který je ve vlastnictví podniku, ale používá se v terénu. Mezi hlavní funkce a výhody patří:

Rozšířená kontrola zařízení

Díky aktualizaci polohy zařízení v reálném čase zajišťuje GeoTask méně případů ztráty zařízení. Vždy budete mít přesný přehled o tom, které zařízení se nachází u zákazníka, které přenášejí technici nebo které je uloženo ve skladu.

Efektivní správa materiálů a vybavení:

Přesné informace o využití vybavení a materiálu umožňují lépe plánovat doplňování zásob a minimalizovat náklady na skladování. Zamezením nadbytečného skladování vybavení a materiálů můžete optimalizovat zdroje a omezit plýtvání.

Zvýšení produktivity terénních techniků:

Technici v terénu mohou rychleji dokončit úkoly díky přístupu k potřebnému vybavení a materiálu. Spolehlivé informace o poptávce zajišťují, že technici mají k dispozici potřebné zdroje bez zpoždění nebo přerušení.

Zjednodušené náklady na práci a přesné cenové nabídky:

Sledováním spotřeby materiálu a stanovením standardů materiálové náročnosti umožňuje GeoTask efektivní řízení rozpočtu a stanovení cen služeb. Poskytuje také aktuální informace o využití vybavení a spotřebě materiálu pro přesnější odhad nákladů.

Zvýšená efektivita skladníků:

GeoTask zjednodušuje správu skladu udělováním a odebíráním přístupových oprávnění jednotlivým skladníkům. Zavedení skladových skupin usnadňuje hromadnou správu přístupových oprávnění pro skladníky včetně subdodavatelů.

Přesné sledování citlivých materiálů:

V odvětvích, kde je přesnost a včasné dodání klíčové, jako je například přeprava environmentálních nebo biologických vzorků, nabízí GeoTask a modul Warehouse neocenitelnou podporu. Označené vzorky lze v systému snadno evidovat a lokalizovat, což zajišťuje jejich přesné sledování.

Mobilní aplikace pro efektivní plnění úkolů:

V aplikaci GeoTask 19 byla mobilní aplikace rozšířena o modul Warehouse (Sklad). Nyní mohou pracovníci v terénu pohodlně přistupovat k informacím o vybavení a materiálu přímo ze svých mobilních zařízení. Technici mohou například přidávat informace o zařízení k úkolu naskenováním jeho čárového kódu, což zajistí přesnou dokumentaci umístění zařízení. Mobilní aplikace také umožňuje technikům přidávat nově přijaté vybavení do skladových zásob, což zlepšuje správu zásob.

Mobilní aplikace navíc usnadňuje komunikaci a sdílení zdrojů mezi techniky v terénu. Technici si mohou vyžádat nebo vyměnit vybavení s kolegy v okolí, což zlepšuje spolupráci a optimalizuje využití zdrojů. Tyto funkce přispívají k rychlejšímu plnění úkolů a plynulejšímu provozu v terénu.

GeoTask neustále vylepšujeme, aby vyhovoval vyvíjejícím se obchodním potřebám. V nadcházející verzi GeoTask 20 očekávejte následující vylepšení:

  • Zcela nový, intuitivní způsob vytváření pracovních rozvrhů pro zaměstnance a týmy
  • Správa subdodavatelů

Zůstaňte s námi pro více informací!

Chcete-li prozkoumat všechny funkce a možnosti, které GeoTask nabízí, navštivte mobilnipracovnik.cz.

Doufáme, že pro vás byl tento článek informativní a přínosný. Pokud chcete zjistit, zda je GeoTask vhodný pro vaši firmu, neváhejte nás kontaktovat!