Skip to main content

Lepší spolupráce se subdodavateli, lepší plánování a spolehlivá bezpečnost dat: Představujeme GeoTask 20!

By 21 června, 20243 července, 2024Řízení lidských zdrojů
header_GeoTask-20

Efektivní řízení prací v terénu často závisí na bezproblémové spolupráci se subdodavateli a zadavateli. To vyžaduje přesnou koordinaci činností vaší společnosti s činnostmi externích subjektů. V reakci na tuto výzvu a cennou zpětnou vazbu uživatelů přináší GeoTask 20 nové funkce určené k zefektivnění spolupráce se subdodavateli a zadavateli. Kromě toho jsme vylepšili funkce plánování, řízení posádek a opatření pro bezpečnost dat. Čtěte dále a zjistěte všechny podrobnosti této vzrušující aktualizace!

Zjednodušená správa spolupráce se subdodavateli

Zadávání úkolů subdodavatelům je běžnou praxí. Přesto se i společnosti využívající systémy řízení služeb v terénu často potýkají s omezeními při řízení a dohledu nad úkoly delegovanými na externí partnery.

GeoTask 20 přináší pokročilé funkce pro spolupráci se subdodavateli, které tento problém řeší. Náš systém podporuje různé modely spolupráce. Můžete například zadávat úkoly subdodavatelům a jednoduše čekat na zprávy o jejich dokončení, nebo můžete udržovat užší dohled a rozhodovat, které úkoly delegovat a které ponechat pro vlastní tým.

V aplikaci GeoTask mají dispečeři úplný přehled o tom, které posádky pracují pro konkrétní subdodavatele, o úkolech přidělených jednotlivým subdodavatelům a o jejich aktuálním stavu. Subdodavatelé mají naopak přístup pouze k informacím, které se týkají jim přidělených úkolů.

Tento přístup s dvojím pohledem zajišťuje lepší kontrolu, lepší organizaci, včasné dokončení úkolů a lepší komunikaci s koncovými klienty, což v konečném důsledku vede k vyšší spokojenosti klientů.

Automaticky generované zprávy poskytují snadný přístup k informacím o úkolech dokončených jednotlivými subdodavateli, což usnadňuje lepší řízení výsledků úkolů a jejich vypořádání.

01_ilustrace

Pohodlnější a efektivnější plánování

  • Vylepšili jsme proces plánování práce, který umožňuje plánovačům snadno vytvářet plány pro celé posádky nebo jednotlivé mobilní pracovníky.
  • Nyní může být jeden pracovník přidělen k jedné posádce během určité části pracovního dne a později ve stejný den přeřazen k jiné posádce nebo jednotlivým úkolům.
  • Nové, přehlednější uspořádání rozvrhu zjednodušuje sledování úkolů a posádek v terénu.
  • Opakující se rozvrhy lze bez námahy kopírovat a přesouvat do dalšího týdne, čímž odpadá nutnost jejich opětovného vytváření od začátku. To výrazně urychluje práci plánovačů.

Vylepšená komunikace s pracovníky v terénu prostřednictvím mobilní aplikace

V mobilní aplikaci našeho systému GeoTask Field Service Management mají zaměstnanci přístup k podrobným informacím o přidělených úkolech. Ty zahrnují informace o klientech, adresy, požadavky na úkoly, a pokud je aktivní modul Sklad, také přiřazené vybavení.

Terénní pracovníci si také mohou prohlédnout celý svůj pracovní plán na aktuální i nadcházející dny. Mohou zkontrolovat, zda mají pracovat sami nebo v partě, zjistit, do kterého týmu byli přiděleni, a identifikovat členy své party.

Zvýšené zabezpečení dat v mobilní aplikaci

Bezpečnost dat našich klientů je pro nás nejvyšší prioritou. Nová verze GeoTasku zavádí pokročilé kontroly přístupu, aby posílila bezpečnost. Když se uživatelé poprvé přihlašují do mobilní aplikace, používají složité heslo. Při dalších přihlášeních si uživatelé mohou zvolit PIN nebo biometrické ověření, například pomocí otisku prstu nebo rozpoznání obličeje. Tyto možnosti bezpečného přihlášení zvyšují ochranu přístupu a zároveň zajišťují pohodlné každodenní používání.

Prozkoumejte možnosti GeoTasku 20

Zveme vás, abyste se seznámili s nejnovějšími funkcemi našeho řešení pro správu terénních služeb. Kontaktujte nás a získejte přístup k demoverzi GeoTasku a zjistěte, jak může zefektivnit vaše každodenní činnosti!